products

AC-GG (glukozyd glicerylowy)

Podstawowe informacje
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: AC-GG
Minimalne zamówienie: Do negocjacji
Cena: negotiable
Szczegóły pakowania: Do negocjacji
Czas dostawy: Do negocjacji
Zasady płatności: Do negocjacji
Możliwość Supply: Do negocjacji
Szczegóły informacji
Wygląd zewnętrzny: Bezbarwna do lekko żółtawej cieczy Rozpuszczalność: Doskonale rozpuszczalny w wodzie
Glukozyd glicerylowy: 45-55% Woda: 15-25%
gliceryna: 25-35% Glukoza: ≤0,5%
Metale ciężkie: ≤20mg/kg Arsen: ≤2mg/kg
High Light:

Glukozyd glicerolowy o wysokiej stabilności

,

CAS 22160 26 5 Glukozyd glicerylowy

,

wielofunkcyjny składnik nawilżający Glukozyd glicerylowy


opis produktu

NAZWA PRODUKTU

AC-GG

 

OPIS

AC-GG jest sprzężoną cząsteczką glicerolu i glukozy i pierwotnie stwierdzono, że ma kluczowe znaczenie dla przetrwania sinic w ekstremalnych warunkach.To nowa cząsteczka składnika nawilżającego nowej generacji.Ze względu na wysoką stabilność, wielofunkcyjność i niską reaktywność może być stosowany w szerokiej gamie produktów do pielęgnacji skóry i włosów.

 

IDENTYFIKACJA PRODUKTU

Nazwa INCI: Glukozyd glicerylowy

Nazwa chemiczna: 2-O-α-D-glukopiranozyloglicerol

Nr CAS: 22160-26-5

Numer EINECS: 824-773-6

Wzór chemiczny: C9H18O8

Masa cząsteczkowa: 252,24

 

ZALETY I ZASTOSOWANIA

- 100% bezpieczny
-Niskie podrażnienie skóry
-Nie alergizuje
- Bez konserwantów

 

PRZECHOWYWANIE I STABILNOŚĆ

Produkt można przechowywać przez 24 miesiące od daty produkcji w nieotwartym oryginalnym opakowaniu iw temperaturze pokojowej.
Należy go chronić przed światłem, ciepłem, tlenem i wilgocią.Przechowywać pojemnik szczelnie zamknięty.
Po otwarciu szybko użyj zawartości.

 

APLIKACJE

Pielęgnacja skóry, pielęgnacja włosów, pielęgnacja niemowląt, pielęgnacja przeciwsłoneczna, pielęgnacja jamy ustnej, kosmetyka kolorowa, odpowiednia dla skóry wyjątkowo wrażliwej i alergicznej.

 

UPRZEJMOŚCI

- można dodawać bezpośrednio w fazie wodnej przed emulsyfikacją,
- w zimnej lub ciepłej wodzie poniżej 60℃
- należy go stosować w warunkach pH 3-11

 

DAWKOWANIE

0,5-2,0%

 

 

Szczegóły kontaktu
ANECO

Numer telefonu : 86 25 66060698