products

AC-α-arbutyna (alfa-arbutyna)

Podstawowe informacje
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: AC-α-Arbutin
Minimalne zamówienie: Do negocjacji
Cena: negotiable
Szczegóły pakowania: Do negocjacji
Czas dostawy: Do negocjacji
Zasady płatności: Do negocjacji
Możliwość Supply: Do negocjacji
Szczegóły informacji
Wygląd zewnętrzny: biały krystaliczny proszek Test (HPLC): ≥99%
Dokładny obrót: +174,0°~ +186,0° Strata przy suszeniu: ≤1,0%
Pozostałości po zapłonie: ≤0,5% Metale ciężkie: ≤10mg/kg
Całkowita liczba talerzy: ≤1000 jtk/g Drożdże i pleśnie: ≤100 jtk/g
High Light:

Składniki do rozjaśniania skóry

,

proszek alfa arbutyny nr CAS 84380-01-8

,

składnik wybielający pochłaniający wodę


opis produktu

NAZWA PRODUKTU

AC-α-Arbutyna

 

OPIS

AC-α-Arbutyna to aktywny związek upiększający i wybielający skórę.Może szybko wchłaniać się w skórę i wybiórczo hamować aktywność tyrozynazy.Jest to czysty, rozpuszczalny w wodzie, biosyntetyczny składnik aktywny stosowany w większości zaawansowanych produktów do pielęgnacji skóry wybielającej.

 

IDENTYFIKACJA PRODUKTU

Nazwa INCI: Alfa-Arbutyna

Synonimy: 4-hydrochinono-alfa-D-glukopiranozyd

Nr CAS: 84380-01-8

Numer EINECS: 440-470-8

Wzór chemiczny: C12H16O7

Masa cząsteczkowa: 272,25

 

PRZECHOWYWANIE I STABILNOŚĆ

Produkt można przechowywać przez 24 miesiące od daty produkcji w nieotwartym oryginalnym opakowaniu iw temperaturze pokojowej.
Należy go chronić przed światłem, ciepłem, tlenem i wilgocią.Przechowywać pojemnik szczelnie zamknięty.Po otwarciu szybko użyj zawartości.

 

APLIKACJE

AC-α-Arbutyna jest wolna od hydrochinonu i staje się idealnym składnikiem funkcjonalnych kosmetyków rozjaśniających bez toksyczności, stymulacji i nieprzyjemnego zapachu.Może skutecznie hamować melanogenezę.

 

UPRZEJMOŚCI

• Wstępnie rozpuścić w wodzie, dodać do śmietany w około 50 ℃

• Sugerowane dodanie NaHSO3, Na2SO3 (0,01-0,4%) do śmietany

• Używany w warunkach pH 5,0-7,0

 

DAWKOWANIE

AC-α-Arbutyna jest bezpieczna w produktach kosmetycznych do 2% do pielęgnacji twarzy i 0,5% do produktów do pielęgnacji ciała.

 

 

Szczegóły kontaktu
ANECO

Numer telefonu : 86 25 66060698