products

AC-M68 (glukozyd cetearylowy i alkohol cetearylowy)

Podstawowe informacje
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: AC-M68
Minimalne zamówienie: Do negocjacji
Cena: negotiable
Szczegóły pakowania: Do negocjacji
Czas dostawy: Do negocjacji
Zasady płatności: Do negocjacji
Możliwość Supply: Do negocjacji
Szczegóły informacji
Wygląd zewnętrzny: Białe do jasnożółtego ciała stałego Kolor (Ogrodnik): 1 maks
Zawartość wody: 1% maks. Wartość kwasowa: 0,5 mg KOH/g maks.
Liczba hydroksylowa: 270,0-290,0 mg KOH/g Temperatura topnienia: 60-65 ℃
High Light:

Cetearyl Glucoside Cetearyl Alcohol

,

Natura i bezpieczeństwo Produkt glikozylacji

,

Niejonowy emulgator ciekłokrystaliczny


opis produktu

NAZWA PRODUKTU

AC-M68

 

OPIS

AC-M68 to niejonowy emulgator ciekłokrystaliczny oparty na systemie HLB.Jest całkowicie naturalnym emulgatorem i pochodzi z materii pochodzenia roślinnego.Emulgatory ciekłokrystaliczne tworzą strukturę lamelarną lub dwuwarstwową, która naśladuje dwuwarstwy lipidowe w naszej warstwie rogowej naskórka, co może pomóc
substancje aktywne lub lipidy z naszych balsamów łatwiej wnikają w naszą skórę.Pomagają również zmniejszyć transepidermalną utratę wody, ponieważ balsamy utrzymują więcej wody w kontakcie ze skórą przez dłuższy czas.

 

IDENTYFIKACJA PRODUKTU

Nazwa INCI: glukozyd cetearylowy i alkohol cetearylowy
Nr CAS: 246159-33-1 i 67762-27-0

 

ZALETY

- Przyroda i bezpieczeństwo
- Stabilny i łatwy do sformułowania
- Nawilżenie i wysokie nawilżenie
- Pomóż składnikom aktywnym lub lipidom łatwiej wnikać w skórę

 

PRZECHOWYWANIE I STABILNOŚĆ

Produkt można przechowywać przez 24 miesiące od daty produkcji w nieotwartym oryginalnym opakowaniu iw temperaturze pokojowej.
Należy go chronić przed światłem, ciepłem, tlenem i wilgocią.Przechowywać pojemnik szczelnie zamknięty.Po otwarciu szybko użyj zawartości.

 

APLIKACJE 

Formułując z AC-M68, dodaj go do podgrzanej fazy olejowej produktu.
AC-M68 najlepiej radzi sobie z 25% fazą olejową i działa w celu emulgowania naturalnych olejów oraz silikonów
i estry.
Dodanie alkoholu tłuszczowego, takiego jak Cetyl lub Alkohol Cetearylowy, może pomóc w zwiększeniu tworzenia się ciekłych kryształów w balsamie.
Jest kompatybilny ze składnikami kationowymi, takimi jak Honeyquat i Cetrimonium Chloride.
Działa dobrze przy pH od 3 do 12, więc jest dobrym wyborem do tworzenia tak różnorodnych balsamów, jak lekkie kremy nawilżające do twarzy z kwasami AHA oraz kremy wybielające lub depilacyjne.

 

 

Szczegóły kontaktu
ANECO

Numer telefonu : 86 25 66060698